regel
techniek

In de klimaatbeheersing draait alles om meten en regelen. Naast het plaatsen van de juiste systemen is het van essentieel belang dat alles goed op elkaar is afgestemd om er voor te zorgen dat de juiste klimaatomstandigheden worden gerealiseerd.

De Jong Airconditioning heeft de kennis en ervaring in huis om voor u het juiste systeem te bepalen. Er zijn diverse mogelijkheden. Er wordt onderscheid gemaakt in verschillende soorten regelingen:

Lokaal regelen

Lokale bedieningen zijn regelaars waarmee je de mogelijkheid hebt om de temperatuur op lokaal niveau te regelen. Ze worden over het algemeen in het vertrek geplaatst waarvan de temperatuur geregeld dient te worden.

Centraal regelen

Met een centrale bediening kunnen de lokale bedieningen per unit of per groep ‘overruled’ worden. Alle units binnen een groep kunnen centraal geregeld worden.

Klimaatbeheersysteem

Een klimaatbeheersysteem is een zeer uitgebreide centrale bediening waarin alle denkbare functies mogelijk zijn. Het systeem kan gevisualiseerd worden op een PC, waardoor het zeer eenvoudig te bedienen is. Daarnaast onderscheidt een klimaatbeheersysteem zich o.a. door  trendanalyses, jaartimers en de mogelijkheid tot het aansturen van overige installatie onderdelen.

Extern regelsysteem

Naast het eigen klimaatbeheersysteem bieden veel merken ook de mogelijkheid om te koppelen met externe gebouw-beheersystemen. Dit kan door middel van diverse protocollen.

Wifi

Bent u vergeten uw warmtepomp uit te zetten? Of bent u bijna op uw werkplek en wilt u deze alvast op de juiste temperatuur brengen? Geen probleem!

De nieuwste systemen zijn namelijk standaard voorzien van een unieke WiFi optie. Via uw smartphone of tablet kan het systeem op afstand worden bediend. Er kunnen zowel binnen- als buitenshuis diverse functies worden ingeschakeld. Zo kunt u de juiste temperatuur instellen, een operation mode kiezen en zelfs een timer functie activeren. Optimaal gebruiksgemak vanuit de luie stoel!

Contact

Wilt u advies of meer informatie over de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur ons een mail met een terugbelverzoek en we nemen spoedig contact met u op.