certificering
airconditioning

Tijdens de montage van uw airco wordt de complete installatie volgens de geldende wet- en regelgeving uitgevoerd. 

Door middel van ons uitgebreide leveringsprogramma, onze jarenlange ervaring en het bijhouden van actuele ontwikkelingen binnen ons vakgebied, kunnen wij u een maatoplossing bieden voor een optimale klimaatbeheersing.

warmte

Comfortabel werken met duurzame energie.

Stek

De Jong Airconditioning is aangesloten bij STEK. Bedrijven die zijn aangesloten bij STEK voldoen (middels toetsing) aan hoge eisen t.a.v. kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in hun dienstverlening en dragen bij aan een duurzame samenleving.

InstalQ

installQ

De Jong Airconditioning is een installQ erkend installatiebedrijf. In het erkenningen register van installQ zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over vakbekwaamheid.

F gassen

F-Gassen

De Jong Airconditioning is F-Gassen gecertificeerd. Als koeltechnisch bedrijf hebben wij met diverse regelgeving te maken, afhankelijk van het soort werkzaamheden en type installaties. Als koeltechnisch installateur zijn de F-gassen verordening en de PED (warenwet besluit drukapparatuur) van belang. De F-gassen verordening en de PED zijn beide Europese regelgeving en gelden in heel Europa. Installatie, reparatie en onderhoud aan airconditioninginstallaties mag uitsluitend plaats vinden door F-Gassen erkende bedrijven.

S BB

SBB

De Jong Airconditioning is een Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Wij bieden jonge mensen de mogelijkheid om zich te bekwamen in de techniek. Door onze mensen goed op te leiden, garanderen en stimuleren wij de kwaliteit van het vakmanschap.

Contact

Wilt u meer informatie over veiligheid, vakbekwaamheid en/of de benodigde certificering? Neem dan contact met ons op.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur ons een mail met een terugbelverzoek en we nemen spoedig contact met u op.