certificering
airconditioning

Tijdens de montage van uw airco wordt de complete installatie volgens de geldende wet- en regelgeving uitgevoerd. 

Door middel van ons uitgebreide leveringsprogramma, onze jarenlange ervaring en het bijhouden van actuele ontwikkelingen binnen ons vakgebied, kunnen wij u een maatoplossing bieden voor een optimale klimaatbeheersing.

warmte

Comfortabel werken met duurzame energie.

Stek

De Jong Airconditioning is aangesloten bij STEK. Bedrijven die zijn aangesloten bij STEK voldoen (middels toetsing) aan hoge eisen t.a.v. kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in hun dienstverlening en dragen bij aan een duurzame samenleving.

Kenteq

De Jong Airconditioning is een Kenteq erkend leerbedrijf. Wij bieden jonge mensen de mogelijkheid om zich te bekwamen in de techniek. Door onze mensen goed op te leiden, garanderen en stimuleren wij de kwaliteit van het vakmanschap.

KvINL

De Jong Airconditioning is een KvINL erkend installateur.

In het erkenningen register van de KvINL zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en o.a. volgens de veiligheidsnormen op te leveren.

Contact

Wilt u meer informatie over veiligheid, vakbekwaamheid en/of de benodigde certificering? Neem dan contact met ons op.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur ons een mail met een terugbelverzoek en we nemen spoedig contact met u op.