service en
onderhoud

De Jong Airconditioning is gespecialiseerd in het beheren, het onderhouden en het bieden van service aan klimaatinstallaties. 

Storingsdienst

We beschikken over een team van gespecialiseerde en gecertificeerde onderhoudsmonteurs met ruime ervaring en hebben een storingsdienst die telefonisch 24 uur per dag bereikbaar is.

Onderhoud

Klimaatapparatuur is gebaat bij goed onderhoud. Daarmee houdt u het systeem maximaal storingsvrij en zorgt u ervoor dat het elektriciteitsverbruik niet onnodig oploopt.

Onderzoek toont aan dat installaties onnodig veel energie gebruiken door achterstallig onderhoud en/of een onjuiste afstelling. Goed beheer en onderhoud vermindert het energieverbruik fors. Tot maar liefst 35% van het jaargebruik.

Servicecontract

Voor onze klanten bieden wij een servicecontract voor jaarlijkse controle en preventief onderhoud.

Vuile filters en defecte onderdelen zullen worden vervangen. Een goed onderhouden airconditioning heeft een hoog rendement en zorgt voor een optimaal schone lucht in uw woon- of werkomgeving. Een schone airco blaast schone lucht en heeft een hoger rendement vanwege de levensduur.

Contact

Er zijn diverse vormen van service mogelijk. Wilt u advies of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur ons een mail met een terugbelverzoek en we nemen spoedig contact met u op.